Het kantoor
  Nieuws
  Diensten
  Informatie
  Links
Het kantoor

Geschiedenis

Het accountantskantoor is in 2005 door de heer Bouman opgericht onder de naam  ’Accountantskantoor Bouman’. Het kantoor is nu gehuisvest aan de Wolfskuilseweg 80 te Nijmegen.

Bedrijfsprofiel

Accountantskantoor Bouman is een laagdrempelig klein kantoor dat een zakelijke dienstverlening op maat hoog in het vaandel heeft staan. Omdat de heer Bouman een jarenlange ervaring als accountant heeft in diverse bedrijven, van klein tot middelgroot, hebben wij de nodige specialistische kennis op diverse gebieden in huis.

Naast ondernemers vinden ook veel particulieren hun weg naar het kantoor. Zij hebben geen onderneming, maar ontvangen wel jaarlijks een aangiftebiljet voor de inkomstenbelasting of de zorgtoeslag/huurtoeslag.
 
Wij bieden aan zelfstandige eenmanszaken en ZZP-ers de mogelijkheid hun administratie tot en met aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen voor de prijs van € 1.000 (exclusief OB). Dit onder de voorwaarde dat de boekhouding niet in een schoenendoos wordt aangeleverd, maar volgens de onderlinge afspraken die gemaakt zullen worden.
 
Voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting vanaf € 75 (inclusief OB).

 
Kenmerkend voor ons kantoor is de betrokkenheid bij de cliënten. Omdat we een klein kantoor zijn, ontstaat er snel een  persoonlijk contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dat vereenvoudigt de communicatie zeer en zorgt ervoor dat uw vragen snel en helder worden beantwoord.
Ook noemen wij onszelf een ‘open kantoor’. Daarmee bedoelen we dat u bij ons geen ambtelijke mentaliteit of formele werkhouding zult aantreffen.

 


R.H.J. Bouman RA